28 JUN

Deyse col·labora al projecte Empreses amb Cor de Càritas Diocesana de Vic

El passat dimecres, 22 de juny, va tenir lloc a Manresa,  la signatura d’unconveni de col·laboració entre l’empresa LIMPIEZAS DEYSE S.L.U., representada per la Sra. Rosa Llamas Varela  i CARITAS DIOCESANA DE VIC, representada per la Sra. Adoració Pujadas Pou.

A través d’aquest acord, l’empresa LIMPIEZAS DEYSE S.L.U. col·laborarà en el marc del projecte “Fita” que Càritas promou amb la finalitat de formar i insertar laboralment a persones en situació d’exclusió social.

Concretament, en virtut d’aquest Conveni, LIMPIEZAS DEYSE podrà col·laborar amb CARITAS DIOCESANA DE VIC promovent i facilitant la inserció laboral de persones de col·lectius desfavorits que son usuaris dels serveis d’acollida social que presta Càritas dins l’àmbit geogràfic de la diòcesi de Vic.

Així mateix és preveu que LIMPIEZAS DEYSE desenvolupi pràctiques formatives no laborals destinades a col·lectius desfavorits abans esmentats.

Aquestes pràctiques formatives no laborals tenen l’objectiu de dotar els/les participants de cursos de capacitació professional d’eines i coneixements pràctics per al desenvolupament dels seus coneixements en l’empresa, facilitant així la seva integració laboral futura.

Aquest conveni de col·laboració forma part del projecte “EMPRESES AMB COR”, una iniciativa de Càritas que té com a finalitat promoure accions de responsabilitat social de les empreses i entitats compromeses en el desenvolupament del benestar social i amb les que Càritas comparteix els valors de la solidaritat, la justícia, el respecte i la igualtat.

US DE COOKIES. A Deyse utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí