1 GEN

Compromís Social: Deyse per la integració i el treball

La responsabilitat social d’una empresa no és una altre que garantir la sostenibilitat del projecte empresarial al mateix temps que generar riquesa, beneficis i progrés a tots els seus públics d’interès: treballadors, clients, accionistes, proveïdors i societat en general. En una companyia com Deyse on el capital humà ho és tot, que compta amb més de 450 treballadors, el focus de la seva política de responsabilitat social no podia ser una altre que les persones.

Com un dels principals ocupadors de Catalunya i donada la naturalesa d’algunes de les seves principals activitats, Deyse realitza un exercici de responsabilitat i compromís amb la societat promovent en el dia a dia accions orientades a millorar el benestar de determinats col·lectius vulnerables.

Els col·lectius als quals es dirigeix especialment aquest compromís social són:

•Persones amb discapacitat

•Dones víctimes de violència de gènere

Joves desocupats

Majors

Nens

Malalts

El compromís social de Deyse amb aquests col•lectius és explícit a través de diferents accions i iniciatives que poden ser classificades segons el benefici que generen en aquests col·lectius:

INSERCIÓ LABORAL: el compromís social de Deyse s’explicita a través del foment de la igualtat d’oportunitats mitjançant la integració de persones de col·lectius socials desfavorits com persones amb discapacitat, en risc d’exclusió social, dones que pateixen violència de gènere i joves desocupats. 

Per a portar a terme aquest compromís, Deyse col·labora amb diferents associacions, entitats socials i organismes públics, com a font de reclutament de col·lectius en risc d’exclusió.

En l’actualitat, Deyse compta entre els seus treballadors amb més de 5% de persones amb discapacitat. Així mateix, l’empresa incorpora diàriament professionals víctimes de violència de gènere i altres procedents de col·lectius en risc d’exclusió social. Per la completa i eficaç inserció d’aquests treballadors, Deyse compta amb tècnics d’inserció laboral, els quals tenen la missió de fer un continu seguiment del seu desenvolupament i necessitats.

El futur de Deyse passa per continuar aquest compromís amb la societat, avançant fermament en la incorporació continua de persones amb risc d’exclusió a la seva plantilla.

Deyse és membre del xàrter comprometent-se en un acte que es va celebrar el 03/07/2013 a Barcelona Activa - Sala Empren, Carrer Llacuna, 162 - BARCELONA (Entrada Viver d"Empreses) 

La Fundació per la Diversitat, amb el recolzament del departament d’Empresa i Ocupació de la generalitat de Catalunya, organitzà l’Acte de Firma del Xàrter de la Diversitat 2013.

US DE COOKIES. A Deyse utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí