• Més de 150 centres gestionats, equip de 1200 persones
  • 14 milions de menjars anuals, més de 100 dietes diferents
  • Serveis in situ, en instal·lacions o en cuines centrals, pròpies o del client
  • Producció en línia freda o línia calenta
150

més de 150 centres gestionats

1200

equip de 1200 persones

14 milions

14 milions de menjars anuals

100

més de 100 dietes diferents

Serveis
  • Alimentació d'usuaris
  • Menjadors de Personal
  • Servei d'explotació de cafeteries per a públic i personal
  • Càtering per a esdeveniments
  • Servei de màquines expenedores. Vending
  • Botigues de conveniència
  • Servei de dietètica
  • Servei de proveïdor únic
  • Gestió de projectes, lliurament clau en mà
  • Gestió personal / integració de plantilles mixtes
  • Implantació de sistemes d'APPCC
Innovació
  • Programes de gestió de magatzem, dietètica, comandes, autorització de consums i terminals punt de venda
  • Millora de la producció: canvis en sistemes d'elaboració de línia calenta a freda
  • Optimització de productes utilització de 5a gamma
US DE COOKIES. A Deyse utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí