Deyse compta amb una divisió especialitzada per a la prestació de serveis a la indústria alimentària. Un equip de treball amb un elevat nivell tècnic compost per tècnics de qualitat, caps de serveis i gestors amb àmplia experiència en aquest sector, que ens permet oferir als nostres clients una neteja especialitzada.

Oferim especialització en la neteja i desinfecció de línies de producció de tots els sectors d'alimentació.

  • Estudi, desenvolupament i implementació de plans d'higiene per a indústria alimentària
  • Formació contínua en l'àmbit de la prevenció i noves tècniques/tecnologies
  • Horaris adaptats a les necessitats de l'activitat del client
  • Desmuntatge i muntatge de línies de producció
  • Neteja i desinfecció de superfícies
  • Desinfecció ambiental
  • Gestió de residus
  • Gestió documental del procés de neteja i desinfecció
  • Controls microbiològics
  • Sistema informàtic de gestió
  • Garantia en el compliment de la legislació vigent
  • Garantia de sintonia en la comunicació
  • Ús dels millors productes específics per a indústria alimentària

Neteja i desinfecció d'indústries d'elaboració d'aliments lliures d'al·lèrgens. Elaboració d'esquemes de neteja i desinfecció, basats en els principals estàndards de qualitat alimentària. (IFS, BRC, ISO 2200:2005,...).

Les nostres metodologies de treball específiques inclouen l'ús de tècniques innovadores de demostrada fiabilitat i funcionalitat.

  • Neteja criogènica
  • Equips d'alta i baixa pressió
  • Sistema de neteja per vapor

El nostre sistema "Deyse Cleaning Excellence" està adaptat als requisits específics de cada indústria, buscant com a objectiu l'optimització de rendiments i temps.

Aquestes són les nostres referències, empreses que confien en Deyse

L'assessorem sense compromís

Si vol que li ampliem la informació sobre qualsevol dels nostres serveis no dubti en contactar amb nosaltres i l'assessorarem personalment sense compromís.

US DE COOKIES. A Deyse utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí