les nostres divisions de serveis

divisió industrial

Deyse és una de les principals proveïdores de serveis de neteja en els sectors industrials com ara metall, siderúrgiques, automoció, químiques, etc.

llegir més

divisió hospitalària

El nostre sistema de neteja Deyse Cleaning Excellence adaptat al sector hospitalari es compon de tècniques i metodologies específiques treballades durant anys.

llegir més

edificis i oficines

Les oficines, com qualsevol espai de convivència, exigeixen un nivell de neteja i higiene màxim. Tenim àmplia experiència en la neteja d'edificis oficines i seus corporatives.

llegir més

instal·lacions esportives

La higiene d'un centre esportiu és el requisit principal. Una mala desinfecció pot originar greus problemes a nivell microbiològic i es pot estendre al personal usuari i treballador.

llegir més

centres educatius

Una bona higienització és primordial per tranquil·litat dels pares, mares i mestres. Això ha permès mantenir la confiança dels centres educatius des de fa més de 20 anys

llegir més

centres comercials

El nostre principal objectiu en la neteja d'una gran superfície comercial és garantir al nostre client la màxima higiene i pulcritud al mínim cost possible.

llegir més

botigues i comerços

El nostre principal objectiu en la neteja d'una gran superfície comercial és garantir al nostre client la màxima higiene i pulcritud al mínim cost.

llegir més

serveis de neteja

Deyse està a l'avantguarda en la implantació de nous sistemes i tecnologies de neteja, present en tots els sectors d'activitat i amb divisions pròpies en els àmbits més especialitzats (farmacèutics, alimentaris, sanitaris i industrial).

Hem desenvolupat un NOU SISTEMA DE NETEJA propi amb el qual podem reduir fins a un 10% i un 15% el temps que els netejadors empren i, el que és més important, obtenint òptims resultats I SENSE DISMINUIR LA QUALITAT DEL SERVEI.

La simplicitat del sistema facilita la millora de la productivitat: productes amb diverses aplicacions, menys eines però més específiques, reducció dels passos de neteja, procediments específics de treball i formació específica als treballadors. Mitjançant la nostra metodologia de treball "Deyse CLEANING EXCELLENCE" podem estalviar en TEMPS i DINERS per a vostè.

Per poder aconseguir la millor relació qualitat-preu realitzem estudis específics de les instal·lacions i detectem quines són les àrees d'atenció preferent en la instal·lació, és a dir, conèixer en primer lloc les superfícies, materials i l'organització concreta de la neteja per plantejar després el pla de neteja on es detalla el que cal fer, com i amb quina freqüència. Lògicament, llocs com la recepció, la cuina o els lavabos necessiten una neteja més freqüent que un quart de magatzem o d'arxiu.

Serveis de Neteja

Perquè pugui comprendre com podrem estalviar aquests diners li indiquem, a títol enunciatius, alguns aspectes del nostre sistema "Deyse CLEANING EXCELLENCE"

US DE COOKIES. A Deyse utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí